Decizia de a înceta băutul

este una Personală

Noi cei din AA, am ajuns aici pentru că în cele din urmă am renunțat să mai încercăm a ne controla băutul.

Detestam să admitem că nu vom putea să bem controlat niciodată. Apoi am auzit de la alți membri AA că eram bolnavi. (Ani de zile am bănuit asta!)

Am descoperit că mulți oameni au suferit, asemeni nouă, din cauza acelorași sentimente de vinovăție, singurătate și deznădejde. Am descoperit că aveam aceste sentimente pentru că sufeream de alcoolism. Am decis să încercăm a ne confrunta cu ceea ce alcoolul a făcut din noi.

Tot ce vă recomandăm noi este să vă păstrați mintea deschisă și să căutați cu onestitate răspunsul real în ceea ce vă privește. Să nu vă preocupe părerea nici unei persoane din viața dumneavoastră deoarece adevărul-adevărat îl cunoașteți doar dumneavoastră!

În acest caz vă recomandăm să încercați să ajungeți la o primă întâlnire AA, sau măcar la un grup online. Iar pentru a vă acorda o șansă în plus pentru a înțelege mai multe și probabil ceva mai exact ceeea ce presupune programul nostru, vă recomandăm, să participați la minim șapte întâlniri AA. Toate acestea nu vă obligă la nimic, doar vă ajută să vă informați. În cazul în care nu aveți cum să ajungeți la un grup, puteți folosi literatura noastră, sau, cum spuneam, serviciile noastre online.

Dacă ați hotărât că doriți să participați, tot ce aveți de făcut este să ne contactați la e-mailul sau telefonul din partea de sus a paginii sau prin pagina de contact.

Întrebări care te ajută să-ți dai un răspuns

Sunt un alcoolic?

Dacă în mod repetat beți mai mult decât intenționați sau vreți să beți, sau dacă aveți pierderi de memorie când beți, atunci s-ar putea să fiți un alcoolic.

Numai dumneavoastră puteți decide. Nimeni din AA nu vă va spune dacă sunteți sau nu un alcoolic.

Ai nevoie de ajutor?
Contactează-ne pentru o întâlnire AA

O întâlnire nu te obligă la absolut nimic, nu te costă nimic - este doar o șansă să te informezi mai mult despre o soluție la problema cu care te confrunți.

Caută pe site

Întâlniri grupuri AA

  Vrei să participi la o întâlnire AA? Ai aici o listă a întâlnirilor AA din România!