Acest site foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa oferim servicii de calitate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea de cookie-uri.
>

Noi cei din AA, am ajuns aici pentru că în cele din urmă am renunțat să mai încercăm a ne controla băutul.

Detestam să admitem că nu vom putea să bem controlat niciodată. Apoi am auzit de la alți membri AA că eram bolnavi. (Ani de zile am bănuit asta!)

Am descoperit că mulți oameni au suferit, asemeni nouă, din cauza acelorași sentimente de vinovăție, singurătate și deznădejde. Am descoperit că aveam aceste sentimente pentru că sufeream de alcoolism. Am decis să încercăm a ne confrunta cu ceea ce alcoolul a făcut din noi... Dacă ai ajuns aici și dacă ești și tu un alcoolic, probabil că și tu te-ai întrebat adesea de ce...

 

 ...sau poate de ce

 

Indiferent de răspunsul dumneavoastră la aceste întrebări... tot ce vă recomandăm noi este să vă păstrați mintea deschisă și să căutați cu onestitate răspunsul real în ceea ce vă privește. Să nu vă preocupe părerea nici unei persoane din viața dumneavoastră deoarece adevărul-adevărat îl cunoașteți doar dumneavoastră! 

Vă recomandăm, de asemenea, să  încercați să ajungeți la o primă întâlnire AA, sau măcar la un grup online. Iar pentru a vă acorda o șansă în plus să înțelegeți mai multe și probabil ceva mai exact ceeea ce presupune programul nostru, vă recomandăm, de asemenea, să participați la minim șapte întâlniri AA. Toate acestea nu vă obligă la nimic, doar vă ajută să vă informați. În cazul în care nu aveți cum să ajungeți la un grup, puteți folosi literatura noastră, sau, cum spuneam, serviciile noastre online. 

Dacă ați hotărât că doriți să participați, tot ce aveți de făcut este să ne contactați la e-mailul sau telefonul din  partea de sus a paginii sau prin pagina de contact. 

 

Probleme cu băutul?

Probleme cu bautul?

Vrei să faci ceva...

...în legătură cu băutul tău? Găsești aici informațiile de care ai nevoie

Mai multe...

Pentru specialiști

Informatii pentru specialisti

Ești un specialist?

... aici poți să găsești informații legate de Alcoolicii Anonimi

Mai multe...

Pentru Mass media

Informatii pentru mass media

Doriți să informați

despre recuperarea prin AA...? aici găsiți câteva date

Mai multe...

Pentru Aparținători

Informatii pentru apartinatori

Există un alcoolic în viața ta?

Găsești aici informații oferite de persoane care au trecut prin ce treci si tu acum. 

Mai multe...

Autentificare