24 ore din 24

Informații pentru

membrii AA

Întâlniri AA

Aici găsiți o listă a întâlnirilor AA din țară.

Calendarul întâlnirilor poate fi preluat în propriul dumneavoastră calendar printr-un click pe +Google Calendar

Aveți posibilitatea să preluați calendarul pentru toată țara sau doar cel al regiunii care vă interesează.

Dacă nu vă descurcați ne puteți contacta.

Ești membru AA?

Avem ceva doar pentru tine...

Pentru mai multe informații dedicate recuperării și implicării în serviciile AA vă recomandăm site-ul nostru AA România
Vă așteptăm...

Site-ul AA Romania

Site-ul AA Romania

Pentru recuperarea, informarea și ajutorul membrilor A.A. este prezent portalul aaromania.ro. Acesta este un site dedicat de asemenea comunicării și conlucrării online a celor implicați în servicii. Toți cei care doresc să-l utilizeze primesc un cont pe acest site în secțiunea în care ei se implică.
Site-ul Revistei Noi Înșine

Site-ul Revistei Noi Înșine

Site-ul revistei Noi Înșine se dorește a fi o formă electronică a revistei tipărite Noi înșine. Multe articole care sunt publicate în revista tipărită sunt publicate și pe site după o perioadă de timp. În format electronic apar de asemenea articole care nu sunt cuprinse în revista tipărită... din acest motiv, noi vă recomandăm să urmăriți articolele din revista tipărită, dar să intrați și pe acest site macar o dată pe săptămână pentru a lectura articolele noastre.
Pagina Revistei Noi Înșine pe Facebook

Pagina Revistei Noi Înșine pe Facebook

De curând revista Noi Înșine are o pagină și pe Facebook. Este probabil cea mai activă zonă a colectivului nostru redacțional în care se postează citate scurte din literatura AA, Pilula zilei, traduceri ale unor povești de recuperare, articole sau părți din articole din revista Noi Înșine tipărită sau de pe website.

Avem un număr destul de mare de persoane care ne urmăresc... O poți face și tu printr-un like la pagina dacă ai un cont pe Facebook. 

De asemenea, pe Facebook există grupuri care datorită necesității de a se păstra anonimatul nu pot fi găsite la o simplă căutare. Din acest motiv, dacă vă doriți să fiți inclus într-un astfel de grup să discutați asta la grupul din care faceți parte.  

Forumul AA

Forumul AA

Una dintre resursele des utilizate de către cei noi veniți este forumul AA. Pe acest forum, care chiar dacă nu este o resursă "oficială" a comunității noastre, sunt exprimate multe păreri, sugestii și recomandări făcute de membrii care sunt abstinenți mai vechi  și care au împărtășit aici din experiența lor. Sperăm ca și dumneavoastră, să aveți mintea deschisă și să preluați de acolo doar ce vă folosesțe... ceea ce nu vă priește să nu lăsați să vă îndepărteze de drumul dumneavoastră prin abstinență.

Întâlnire AA Online

Dacă ești într-o localitate unde nu este un grup, sau dacă timpul nu îți permite într-o perioadă de timp să ajungi la o întâlnire AA, atunci îți recomandăm să participi la întâlnirea AA online. Această întâlnire are loc în fiecare seara de la ora 21:00. Tot ce ai nevoie este de un calculator sau o tableta sau chiar de pe telefon cu android sau iphone, să fie o camera video (opțional), un microfon funcțional și timpul necesar. Ca să intri în întâlinre tot ce ai de făcut este să dai un click aici și să aștepți ora potrivită!

Evenimente următoare

Întâlnirea serviciilor AA...
From Joi, 15. Martie 2018 Until Sam, 17. Martie 2018 12:30 h - 12:00 h
Întâlnire servicii Hotel Denis Întâlnirea serviciilor AA... Hotel Denis
Conferința Națională a Se...
From Vi, 11. Mai 2018 Until Dum, 13. Mai 2018 13:00 h - 12:00 h
Conferința Servicii Hotel Denis Conferința Națională a Se... Hotel Denis
Convenția Internațională ...
From Vi, 5. Octombrie 2018 Until Dum, 7. Octombrie 2018 15:00 h - 12:00 h
Convenția Națională Hostel Formenerg Convenția Internațională ... Hostel Formenerg

Întrebări frecvente

Cum îmi exprim calitatea de membru?
Singura cerință pentru participare este dorința de a înceta băutul. Dacă în baza acestei dorințe frecventați un grup pe care-l simțiți ca fiind grupul de acasă... puteți să vă implicați în viața acestui grup și implicit în viața AA-ului.
Calitatea de membru este necesară pentru acest site?
Cum înregistrăm un nou grup AA?
De ce Grupul nostru nu este listat în lista grupurilor sau cea de întâlniri?
De ce nu primesc e-mailuri de informare de la GSO?
intreb-membrii.jpg

Caută pe site