Acest site foloseste cookie-uri pentru a ne ajuta sa oferim servicii de calitate. Folosind serviciile noastre, sunteți de acord cu utilizarea de cookie-uri.
>

Membrii AA

Când cineva, undeva întinde mâna după ajutor, vreau ca mâna AA-ului să fie mereu acolo și pentru aceasta sunt responsabil

 

Întâlniri AA

Lista Oportunitati servicii

 

- Nași - pentru sprijin în recuperarea altora 

 

- Editori, corectori pentru materiale în română

 

- Traducători din engleză, franceză sau spaniolă 

 

- Voluntari în spitale și centrele de tratament

 

- Voluntari pentru centrele corecționale și închisori

 

- Răspuns telefon 24h CALLAA (în mai multe schimburi)

 

- Răspunsuri e-mail (română și engleză)

 

- Redactori articole

 

- Fotografi, editori imagine

Form servicii

Site-ul serviciilor AA

Pentru informarea și ajutorul membrilor implicați în servicii este prezent portalul aaromania.ro. Acesta este un site dedicat comunicării și conlucrării online a celor implicați în servicii. Toți cei care doresc primesc un cont pe acest site în secțiunea în care ei se implică.

Site-ul revistei Noi Înșine

Site-ul revistei Noi Înșine se dorește a fi o formă electronică a revistei tipărite Noi înșine. Multe articole care sunt publicate în revista tipărită sunt publicate și pe site după o perioadă de timp. În format electronic apar de asemenea articole care nu sunt cuprinse în revista tipărită... din acest motiv, noi vă recomandăm să urmăriți articolele din revista tipărită, dar să intrați și pe acest site macar o dată pe săptămână pentru a lectura articolele noastre.

Revista Noi Înșine pe Facebook

De curând revista Noi Înșine are o pagină și pe facebook. Este probabil cea mai activă zonă a colectivului nostru redacțional în care se postează citate scurte din literatura AA, Pilula zilei, traduceri ale unor povești de recuperare, articole sau părți din articole din revista Noi Înșine tipărită sau de pe website.

Avem un număr destul de mare de persoane care ne urmăresc... O poți face și tu printr-un like la pagina dacă ai un cont pe facebook.  

Forumul AA

Una dintre resursele des utilizate de către cei noi veniți este forumul AA. Pe acest forum, care chiar dacă nu este o resursă "oficială" a comunității noastre, pe ea sunt exprimate multe păreri, sugestii și recomandări făcute de membrii care sunt abstinenți mai vechi  și care au împărtășit aici din experiența lor. Sperăm ca și dumneavoastră, să aveți mintea deschisă și să preluați de acolo doar ce vă folosesțe... ceea ce nu vă priește să nu lăsați să vă îndepărteze de drumul dumneavoastră prin abstinență.

Întâlnire AA online

Dacă ești într-o localitate unde nu este un grup, sau dacă timpul nu îti permite într-o perioadă de timp să ajungi la o întâlnire AA, atunci îți recomandăm să participi la întâlnirea AA online. Această întâlnire are loc în fiecare seara de la ora 21:00. Tot ce ai nevoie este de un calculator sau o tableta sau chiar de pe telefon cu android sau iphone, sa fie o camera video și un microfon funcțional și timpul necesar. Ca să intri în întâlinre tot ce ai de făcut este să dai un click pe imagine și să aștepți ora potrivită!

Meditează acum...

Meditația zilei

În pasul 11 ni se sugerează un mod prin care să ne trăim ziua... "Am căutat prin rugăciune și meditație să ne întărim contactul conștient cu Dumnezeu, așa cum și-l închipuia fiecare dintre noi, cerându-i doar să ne arate voia Lui în ceea ce ne privește și să ne dea puterea să o împlinim.  Avem aici o sugestie, cum putem să facem asta, din cărticica "24 de ore o zi". Sperăm să fie cu folos... 

Calculează...

Calculator abstineță

Fiind atenți la fiecare zi, cu toate ale ei... se poate întâmpla să uităm șirul numărului zilelor petrecute fără a pune mâna pe pahar... însă, uneori, ne este important să ne amintim ca să reamintim că se poate și să ne bucurăm pentru asta exprimând recunoștința. Cum data ultimei zile în care am consumat este mai greu de uitat, utilizând acest calculator este ușor să ne calculam abstinenta... 

Evenimente următoare

Niciun eveniment

Înscriere lista email

Vă puteți înscrie pentru a primi pe e-mail informații care privesc comunitatea AA. Nu vom oferi date dumneavoastră către terți și nu vă vom abuza cu notificări.

Notificări

Puteți să vă abonați la notificări direct în browserul dumneavoastră. 

Pentru înscriere click pe buton și selectați "Allow" sau "Permiteți" în fereastra informativă.

 

Probleme cu băutul?

Probleme cu bautul?

Vrei să faci ceva...

...în legătură cu băutul tău? Găsești aici informațiile de care ai nevoie

Mai multe...

Pentru specialiști

Informatii pentru specialisti

Ești un specialist?

... aici poți să găsești informații legate de Alcoolicii Anonimi

Mai multe...

Pentru Mass media

Informatii pentru mass media

Doriți să informați

despre recuperarea prin AA...? aici găsiți câteva date

Mai multe...

Pentru Aparținători

Informatii pentru apartinatori

Există un alcoolic în viața ta?

Găsești aici informații oferite de persoane care au trecut prin ce treci si tu acum. 

Mai multe...

Autentificare